Adatkezelési Tájékoztató
Hatálybalépés időpontja: 2020.05.17.
Kik vagyunk
A stampsback.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a: Flame Film Bt.
Székhely: 6200 Kiskőrös, Bajcsy-Zs. u. 24.
Cégjegyzékszám: 03-06-114245
Adószám: 22307659-2-03
Elektronikus levelezési cím: info([email protected])flamefilm.hu
Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket
Ha meglátogatod az oldalunkat, a következőket fogjuk nyomon követni:

Megtekintett oldalak: ezt arra használjuk, hogy lássuk az oldalak nézőszámát.
Földrajzi hely, IP cím és böngésző fajta: ezen adatokat arra használjuk, hogy lássuk honnan látogatják a honlapunkat.


Statiszta jelentkezési űrlapokon
 Az elküldött adatokat a Google Docs szerverei tárolják. Az adatokat a filmforgatásra jelentkezett statiszták nyilvántartására és a velük való kommunikációra használjuk. Harmadik félnek nem adjuk át.


Hírlevélre feliratkozás
A megadott nevet és email címet a Vakondok Hírlevelek kiküldésére használjuk. Az emaileket a Mailpoet szerverein keresztül küldjük ki. A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a levelek alján található 'Leiratkozás' linkre kattintva.


Más honlapokról származó beágyazott tartalmak
A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.
Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést.

A honlapon beágyazott külső források a következő helyekről származnak: Youtube.comKivel osztjuk meg a felhasználói adatokat
A honlapot  a Namecheap szerverén tároljuk.
Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot
Általánosságban addig tároljuk az adatokat, amennyi ideig azokra szükségünk van azokból a célokból kifolyólag, amiért gyűjtjük ezeket, amennyiben törvényileg nem kötelező tovább tárolni.
Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán
A felhasználó bármikor kérheti, hogy juttassuk el számára az általunk róla tárolt adatokat, vagy módosítsuk azokat. Valamint kérhető, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljünk. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.Az általunk tárolt adatokról a következő elektronikus levelezési címen lehet tájékoztatást kérni: info([email protected])flamefilm.hu
Vissza a Főoldalra